Regenesis bij kinderen

In het algemeen kiezen we bij Balans Healing voor Regenesie als behandelmethode om het energieveld te balanceren. Regenesis is een krachtige helende methode welke gemakkelijk tot de diepere lagen doordringt en de geblokkeerde biologische energie weer op gang brengt. Door deze energie wordt het zelfhelende en corrigerende vermogen van lichaam en geest gestimuleerd. Er is in feite geen energie die zuiverder en krachtiger is aangezien Regenesis werkt met energie afkomstig vanaf de unieke eerste celdeling.

Spectaculair zijn de resultaten met betrekking tot zogenaamde trauma behandelingen. Een verandering van uitstraling en een dieper inzicht tot zichzelf zijn zeker geen uitzondering. Met deze methode kun je makkelijk doordringen tot het zenuwstelsel.

Waar kan Regenesis bij helpen?

Regenesis energie stimuleert enorm het zelfhelende en corrigerende vermogen van het lichaam en kan dus gebruikt worden voor ieder gezondheidsprobleem. Het is tevens een zeer goede aanvulling voor mensen die onder behandeling staan van het reguliere systeem.

Enkele voorbeelden

Ademhalingsziekten
Astma
Chronische vermoeidheidsziekten
Diabetes
Gewrichtsaandoeningen zoals; osteoporose, artrose en reumatoïde artritis
Hernia, ischias
MS en immuunsysteemziekten
Emotionele problemen
Hoofdpijn, migraine
Burn-out
ADHD, HSP
Psychische ziekten, trauma
Depressies

Regenesis wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde natuurgeneeskundige therapeuten.

Eddy Filius geeft deze behandeling Regenesis

Regenesis