Gelaatkunde

Wat is Gelaatkunde?

Gelaatkunde of Psychognomie is een wetenschappelijke techniek om aan de uiterlijke kenmerken het innerlijke te herkennen. Simpel gezegd je kunt alles aflezen van het gezicht.

Gelaatkunde is er om jezelf en je omgeving beter te begrijpen, puur door naar de vorm van schedel, gelaat en lichaamsbouw te kijken.

Je krijgt een vernieuwd inzicht in jezelf, partner, kinderen, cliënten, collega’s en mensen in je omgeving. Heb je de juiste studierichting en beroep gekozen? Wat zijn je valkuilen en kwaliteiten? Hoe is het gesteld met je vitaliteit, je gezondheid, eet je teveel of te weing koolhydraten alles kunnen we zien aan de huid en vorm van het gezicht.

Het mooie is van het lezen van het gezicht dat het pure karakter naar voren komt, dit gemengd met onze omgeving vormt je persoonlijkheid. Gedragsproblemen of conflicten in het systeem zijn door deze analyse makkelijker te achterhalen. Iedereen heeft overigens conflicten in zijn systeem!

Wil je een analyse van jezelf op basis van Gelaatkunde, boek dan online een afspraak en we zien elkaar !

Klik op 1 van de 3 onderstaande afbeelding om een indruk te krijgen wat Gelaatkunde inhoud en of het iets voor jouw kan betekenen.