Gelaatkunde

gelaatkunde


Wat is Gelaatkunde?

Gelaatkunde of Psychognomie is een wetenschappelijke techniek om aan de uiterlijke kenmerken het innerlijke te herkennen. Simpel gezegd je kunt alles aflezen van het gezicht.

Gelaatkunde is er om uzelf en uw omgeving beter te begrijpen, puur door naar de vorm van schedel, gelaat en lichaamsbouw te kijken.

U krijgt een vernieuwd inzicht in uzelf, partner, kinderen, cliënten en mensen in uw omgeving. Heeft u het juiste studierichting en beroep gekozen? Wat zijn uw valkuilen en kwaliteiten? Hoe is het gesteld met de gezondheid van uw organen?

Ik gebruik gelaatkunde o.a. bij het gratis kennismakingsgesprek, het zorgplan bij kinderen en tijdens het veranderingsproces welke doorgemaakt wordt. Het mooie is van het lezen van het gezicht dat het pure karakter naar voren komt, dit gemengd met onze omgeving vormt onze persoonlijkheid. Gedragsproblemen of conflicten in het systeem zijn door deze analyse makkelijker te achterhalen. Iedereen heeft overigens conflicten in zijn systeem!

Cursus Gelaatkunde

Mijn overtuiging is dat je kennis hoort te delen met je medemens. Door deze kennisoverdracht laten we mensen meer inzicht krijgen in zichzelf en in hun naaste omgeving. Daarom geef ik lezingen en cursussen Gelaatkunde.
Sinds 2013 geeft ik bijscholing aan andere natuurgeneeskunde therapeuten.

Kijk voor meer informatie op Face Balance Gelaatkunde.nl 

opname altijd jong over gelaatkunde

Klik op de foto om de opname van Altijd Jong over gelaatkunde te zien.