Volwassenen

Net als bij kinderen heeft Balans Healing bij het behandelen van de volwassen cliënten vele behandelmethodes om tot het het wenste resultaat te komen, eerlijk gezegd leeftijd maakt niet uit, onze klantenkring varieert van een te vroeggeboren baby tot het begeleiden van mensen in de laatste fase van het leven.
Net als iedere holistische therapeut kijken wij naar lichaam en geest. Als er psychische problemen zijn, is er een lichamelijke tegenreactie.

Een paar voorbeelden: Heb je moeite om alles op een rijtje te krijgen ( ordenen ) ? Dan heeft dat in eerste instantie invloed op de organen lever en galblaas, Daglicht is daardoor minder goed te verdragen voor je ogen. Overheerst perfectionisme je dagelijkse gedrag? Hierdoor geef je je dikke darm en longen een specifiek signaal, andere stoelgang, vocht in het onderste deel van je longen, je vindt pikant eten waarschijnlijk te heftig. Is je hongergevoel in de morgen verdwenen? Je bijnieren maken overuren en je wordt psychisch overheerst.

In tegenstelling tot kinderen zijn er bij volwassenen vaak denkpatronen welke de energiestroom blokkeren waardoor allerlei (chronische) klachten ontstaan.

De grootste oorzaak ligt veelal in het afschermen van het gevoel of problemen met overheersing van de geest.

Het is vaak moeilijk om dit denkpatroon te doorbreken omdat men gewend is om op een bepaalde manier te denken; het zit in ons systeem.

Echter door inzicht te krijgen in het denkpatroon ontstaat er meer rust waardoor obstakels van het “verkeerde” denken worden verholpen. Hierdoor ontstaat er een andere energiestroom waardoor er meer ruimte ontstaat om op een andere manier te kunnen denken en handelen.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of reserveer gelijk een afspraak.

Zowel Sandra Buijsrogge als Eddy Filius werken met volwassen. In veel gevallen is een combinatie van beide behandelvormen een succesverhaal. Echter de persoonlijke voorkeur van de klant bepaalt dit natuurlijk.