Familie opstelling

Soms is het nodig een bredere kijk te hanteren om uw kind beter te laten functioneren. Er kunnen nog andere factoren een rol spelen in het geheel.

Door ook naar de leefomgeving en leefgeschiedenis te kijken, thuis (ouders, geboorte, broertjes of zusjes) en op school, creëer je een stabielere basis en wordt de kans op herhaling vele malen kleiner.

Thuis, school, etc zijn allemaal systemen waarvan je deel uitmaakt met elk hun eigen energie. Het is juist die energie waar we geen zeggenschap in hebben en toch een diepgaande invloed op de persoonlijke ontwikkeling van ondervinden.

Soms leef je onbewust het leven van iemand anders. De wortel van het probleem ligt ergens anders als bijvoorbeeld het kind onbewust een last draagt voor zijn vader.

Bij een familieopstelling kan er op een dieper onbewust niveau naar de onderlinge verhoudingen binnen het gezin gekeken worden.

Neem vandaag nog <a href=”https://www.balans-healing.nl/contact”>contact</a> op voor de mogelijkheden.

<em>Deze sessie wordt verzorgt door <a href=”https://www.alternatievehulpverleners.nl/sandrabuijsrogge”>Sandra Buijsrogge</a></em>