Aura reading

De belangrijkste subtiele velden van de mens zijn de auravelden, welke het lichaam omgeeft en verbonden is met de chakra’s. De chakra’s op hun beurt voorzien onze organen weer van energie.

Door het lezen van een auraveld kan ik onder andere achterhalen waarom een bepaald orgaan minder functioneert. Dit kan tijdens een healing sessie ( Regenesis, Quantum Touch) dat ik besluit om in een diepere laag te gaan kijken omdat het dan noodzakelijk is om in een bepaald orgaan een structurele verandering aan te brengen, dit gebeurt meestal puur op gevoel.

Bij een standaard aura-reading gaan we in de betreffende levensfase op zoek naar uw kwaliteiten en valkuilen als persoon door middel van een dieper inzicht.

Onderstaande vragen komen aan bod:

  • heeft u angsten overgenomen van één van de ouders?
  • schuilen er in u leiderskwaliteiten in bepaalde situaties?

Het doel is om u dichter bij uw zelf te brengen, daar zit namelijk de meeste energie.

Om een standaard Aurareading goed te laten doordringen tot het bewustzijn is het verstandig eerst een aantal healings te ondergaan. Waarom? Uit ervaring weet ik dat wanneer een aurareading zonder enige aarding plaatsvindt, de persoon teveel op de uitgesproken woorden let en niet het gevoel achter de woorden meepakt. Dit kan dus heel hard aankomen omdat er weinig overzicht aanwezig is.

In bepalende levensfases kan een Aura reading uitkomst bieden.

Enkele voorbeelden zijn:

  • kinderen uit het huis (levensdoel veranderd)
  • geen keuzes kunnen maken (overtuiging van je kwaliteiten)
  • steeds tegen hetzelfde probleem aan lopen (vastzitten)

De volgende onderdelen zijn mogelijk:

Uw Energie in de vorm van een Roos. *
De Roos schept een algemeen beeld van hoe u als persoon bent. Uw Karakterstructuur, leefomgeving, potentieel en kracht.

Uw Energie verbonden met vorige levens. *

De emoties die dagelijks een rol in uw leven spelen zijn niet nieuw. Deze emoties zijn de verbinding met vorige levens. Deze vorige levens helpen u inzicht te verkrijgen in de oorzaak en zoals vaak gezegd in de oorzaak ligt de oplossing. Meestal bekijk ik drie levens. Dit is ook gewoon heel leuk om te weten!

Medisch lezen van de auralagen

Bij dit onderdeel wordt zeer specifiek (per orgaan) gekeken naar de diepere oorzaak van zwakke plekken op ons fysieke lichaam. Meestal zitten de emoties en angsten diep in ons, dit heeft invloed op ons gedragspatroon. Door de auralagen te lezen ontstaat er een bewustwording van de diepere oorzaak van ziekte. Dit kan resulteren in een verandering van onze gedachten en gedrag op een positieve manier waardoor blokkades in ons fysieke lichaam verminderen.

Uw Chakra’s bekijken

Chakra’s zijn energiewielen die in ons hele lichaam aanwezig zijn. Ze zijn verbonden met onze organen, gewrichten en bevatten tevens een psychologische boodschap. Je kunt veel opmaken van de hoe ze aanvoelen, beelden, vorm, grote, kleuren. Het geef een goed beeld waar uw energie blokkeert op dat moment.

Complete Auralagen

Ik bekijk de vorm, dichtheid van de auralaag, donkere of heldere plekken. Welke onderliggende emotie de oorzaak is voor deze donkere vlek. Welk gevoel geven de verschillende lagen? En tevens zeer belangrijk flexibiliteit van de aura in zijn totaliteit.

Relaties op een onbewust niveau

Bij relaties wordt door middel van neutrale waarneming de relatie tussen 2 – 3 personen of werkomgeving bekeken. Dit leidt meestal tot verrassende inzichten. Uw beperkte blik op een relatie wordt verruimd. Personen die denken een langdurig conflict met iemand te hebben, blijken op onbewust niveau heel anders tegenover elkaar te staan. Bij personen kan er o.a. worden gekeken of er al in vorige levens een onderlinge relatie was, dit heet ‘de karmische band’.

Wat is het beste moment om een Aura reading te ondergaan?
Ik adviseer om eerst enkele healings te ondergaan voordat de Aura reading plaatsvindt.
Omdat u anders veelal enkel op mijn woorden gaat letten, zonder het gevoel erachter te kunnen pakken. Dit omdat u anders mijn woorden te letterlijk zult nemen en niet het gevoel erachter kan ontdekken. Een woord is alleen maar een instrument om je gevoel uit te drukken.

Na afloop van de auralezing zet ik alle belangrijke gebeurtenissen voor u op een rijtje. Mocht u er behoefte aan hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen voor een diepere evaluatie. Een auralezing is tevens een healing. Het is verstandig het eerst goed te laten bezinken voordat er een conclusie kan worden getrokken.

De gehele sessie wordt altijd op cd opgenomen, omdat men nooit in één keer alles kan onthouden wat er wordt gezegd. Er zitten diepere lagen in die u pas meestal na een tijdje kan bevatten.

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

Behandeling wordt verzorgt door Eddy Filius